De juffen stellen zich voor

Juf Cindy

Mijn naam is Cindy Heffels ik ben 44 jaar en met mijn gezin (man en 3 dochters van 8, 10 en 12 jaar oud) woonachtig in Eindhoven. Na ruim 14 jaar onderwijservaring in diverse functies (leerkracht, IB, RT) en op verschillende locaties (6 jaar op een basisschool in Limburg, 1 jaar leerkracht NTC-school in Bolivia, 7 jaar SBO "De reis van Brandaan" in Eindhoven) werk ik sinds 2015 op de Petraschool als groepsleerkracht. Het is mijn passie om uit een kind te halen wat erin zit, uitgaande van zijn/ haar talenten en aansluitend bij de belevingswereld van het kind. Het is een prachtig vak en voor mij een voorrecht om op de Petraschool mijn steentje bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen en het (passend) onderwijs in het algemeen. Mijn hobby's zijn hardlopen, lezen,schrijven en creatieve bezigheden (haren knippen/ stylen en knutselen met mijn dochters). Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag.

Juf Cindy

Hallo allemaal,

Ik ben juf Cindy Koenraads.
Sinds 2008 werk ik met veel plezier en enthousiasme op de Petraschool. Ik ben begonnen in de middenbouw en daarna naar de onderbouw gegaan.
Als leerkracht vind ik het belangrijk dat er in de klas een fijne positieve sfeer is waar vanuit ik samen met de kinderen kan werken en groeien.
Met structuur, rust en plezier probeer ik  de kinderen een stap verder te brengen.
Naast mijn werk als juf ben ik bezig met een studie voor rekencoordinator.
En in mijn vrije tijd wil ik graag tijd door brengen met mijn dochter, hardlopen, wandelen en leuke dingen doen met vrienden.