De juffen stellen zich voor

Juf Hanneke

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op de klassenpagina van groep I!

Ik ben Hanneke van den Boogaard, 31 jaar en ik ben de juf van groep I op woensdag, donderdag en vrijdag!
In 2011 ben ik als leerkracht gestart op de Petraschool en daarnaast ben ik al jaren bouwcoördinator. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met veel plezier naar school toe komen en daar zorg ik dan ook graag voor. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze mogen zijn wie ze zijn en gaan we samen zoeken naar elkaar talenten.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn twee lieve kindjes, Mila en Luca!
Samen met mijn man en onze kids, woon ik in Eindhoven.
Ik onderneem graag leuke dingen met mijn kindjes en verder ben ik dol op shoppen, lekker eten en kletsen met vrienden!

Juf Marleen

Hallo allemaal, welkom op de site van groep I!

Ik ben Marleen Verhallen, 30 jaar oud en kom uit Best. Hier woon ik samen met mijn man Sjors, onze dochter Mila en onze hond Toet. Ik werk 2 dagen in groep I en vind het heerlijk om elke dag met de kinderen en collega's te werken. Gezellig kletsen in de kring, spelen in de hoeken maar natuurlijk ook hard werken!

Naast school vind ik het leuk om uit eten te gaan, met de hond te wandelen, te winkelen, hardlopen en nog heel veel meer!