De juffen stellen zich voor

Juf Kimberly

Hallo allemaal,

Welkom op de website van de Petraschool. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen!
Mijn naam is Kimberly Salman-Philippart, ik woon in Geldrop samen met mijn man, onze zoontjes en onze hond.
Dit jaar werk ik 4 dagen in groep I en de woensdag gebruik ik als ICT-dag (dan werk ik aan de website, app en dergelijke).
Je kunt mij dus elke dag vinden op de Petraschool.
Op de Petraschool heb ik al in heel veel verschillende klassen gewerkt.
Het leukste is om iedere dag met de kinderen bezig te zijn.
De kinderen leren heel veel en we werken hard.
Daarnaast is het heel erg belangrijk om naast al het harde werken ook genoeg tijd te hebben om gezellige dingen te doen.
Ik vind het fijn om een fijne, gezellige, open en vriendelijke sfeer in de klas te hebben.
Samen gaan we er een super gezellig jaar van maken!

Ik wens iedereen heel veel plezier en succes dit schooljaar!

Juf Hanke

Hoi!

Ik werk nu een paar jaar op de Petraschool en ik heb het enorm naar mijn zin. Dit jaar werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag.

Ik vind geschiedenis een super vak om te geven maar ook goede gesprekken voeren met de kinderen vind ik heel fijn. We praten dan over allerlei dingen, belangrijk en onbelangrijk. Mooi om te horen wat kinderen van diverse onderwerpen vinden.

Als ik niet op school ben, ben ik thuis bij mijn gezin. Ik heb een dochter en een zoon die beide voetballen. Ik ben dus vaak op de voetbalclub te vinden. Ook hebben wij een hele lieve hond waar ik heel graag mee wandel.

Ik heb super veel zin in dit schooljaar!