De juffen stellen zich voor

Juf Kimberly

Hallo allemaal,

Welkom op de website van de Petraschool. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen!
Mijn naam is Kimberly Salman-Philippart, ik woon in Geldrop samen met mijn man, onze zoontjes en onze hond.
Dit jaar werk ik 4 dagen in groep I en de woensdag gebruik ik als ICT-dag (dan werk ik aan de website, app en dergelijke).
Je kunt mij dus elke dag vinden op de Petraschool.
Op de Petraschool heb ik al in heel veel verschillende klassen gewerkt.
Het leukste is om iedere dag met de kinderen bezig te zijn.
De kinderen leren heel veel en we werken hard.
Daarnaast is het heel erg belangrijk om naast al het harde werken ook genoeg tijd te hebben om gezellige dingen te doen.
Ik vind het fijn om een fijne, gezellige, open en vriendelijke sfeer in de klas te hebben.
Samen gaan we er een super gezellig jaar van maken!

Ik wens iedereen heel veel plezier en succes dit schooljaar!

Juf Lotte

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lotte van den Elsen - Ter Burg en samen met mijn man, dochter en twee katten woon ik in het mooie Nuenen.
Na een aantal jaar in het S(B)O gewerkt te hebben, ga ik met heel veel plezier dit schooljaar werken als leerkracht op de Petraschool.
Op maandag en dinsdag zal ik gaan lesgeven in groep K en op woensdag in groep I.
Al van kleins af aan, is het mijn passie geweest om in het (speciaal) onderwijs te werken.
Mijn hart is dus groot voor deze doelgroep.
Ik vind het onwijs leuk om samen met de leerlingen aan een mooi doel te werken en deze dan ook te behalen.
Ik heb er heel veel zin in!