De juffen stellen zich voor

Juf José

Juf Hanke

Hoi!

Ik werk nu een paar jaar op de Petraschool en ik heb het enorm naar mijn zin. Dit jaar ben ik op donderdag en vrijdag de trotse juf van groep J. Maar ook op woensdag ben ik op school te vinden. Ik werk dan in een andere groep. Op maandag, dinsdag en woensdag heeft groep J een andere top juf, namelijk juf José.

Ik vind geschiedenis een super vak om te geven maar ook goede gesprekken voeren met de kinderen vind ik heel fijn. We praten dan over allerlei dingen, belangrijk en onbelangrijk. Mooi om te horen wat kinderen van diverse onderwerpen vinden.

Als ik niet op school ben, ben ik thuis bij mijn gezin. Ik heb een dochter en een zoon die beide voetballen. Ik ben dus vaak op de voetbalclub te vinden. Ook hebben wij een hele lieve hond waar ik heel graag mee wandel.

Ik heb super veel zin in dit schooljaar!