De juffen stellen zich voor

Juf Lisa

Welkom op de pagina van groep L.

Ik ben Lisa Brands en samen met juf Kimberly ben ik de trotse juf van groep L.
Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag heb ik studieverlof voor de opleiding Master Education Needs.
Dan staat juf Kimberly met veel plezier voor de klas.
Met een klas vol schoolverlaters heb ik weer ontzettend veel zin in het nieuwe schooljaar.
We gaan weer samen op avontuur. Dit begint natuurlijk met het schoolkamp máár ook de zoektocht naar een juiste middelbare school hoort hier bij.
Een hele eer om deze zoektocht samen met de leerlingen aan te gaan.
Ik vind het belangrijk dat we van én met elkaar leren. Hier hoort ook het ontwikkelen van een zelfverantwoordelijke houding bij.
De leerlingen leren gaande weg het jaar steeds beter hoe belangrijk het is om goed na te denken over je eigen keuzes.
Er staan weer een hoop leuke dingen voor de deur....volop genieten dus!

Veel leerplezier allemaal

Juf Kimberly

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kimberly Salman-Philippart en samen met juf Lisa ben ik de trotse juf van groep L.
Elke dag kan je mij vinden op school.
Op woensdag vind je mij in groep L, want dan heeft juf Lisa studieverlof.
Dit jaar is voor mij het eerste jaar dat ik in een klas met schoolverlaters sta.
Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging.
Gelukkig heb ik de kinderen die mij hier bij kunnen helpen, want het zijn de kanjers die ik vorig jaar ook al in de klas had.
Samen gaan we er een super gezellig jaar van maken!
Ik heb er alvast heel veel zin in.