Belangrijke informatie over de komende periode: Thuiswerken.

Publicatiedatum: 17-03-2020

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Helaas kunnen wij elkaar de komende weken niet zien, daarom hebben we gekeken hoe de kinderen thuis aan de slag kunnen gaan voor school.

Thuiswerk:
Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is als de kinderen de komende weken thuis aan school kunnen werken. Vanaf woensdag krijgen allle kinderen, daarom een planning met werk voor iedere week per mail opgestuurd. In de planning zit leerstof die uw kind in principe zonder hulp kan maken. Ook raden wij aan om elke dag met uw kind te lezen.

Daarnaast krijgt uw kind ook inloggegevens om online aan de slag te gaan op Gynzy, Squla en Google Classroom. Heeft u deze inloggegevens niet (dit staat ook in de agenda), stuur dan even een e-mail. Dan ontvangt u de inloggegevens in uw mail.

Mocht u niet in het bezit zijn van een laptop, Ipad of computer, dan horen wij dat graag. U kunt dat via mail doorgeven aan   petraschool@skpo.nl . Dan kunnen we gezamelijk naar een oplossing zoeken.

Besteed maximaal 2 uur per dag aan school. Dat is fijn als dit op vaste tijden gebeurt. Bijvoorbeeld in de ochtend van 10.00-11.00 uur en in de middag van 13.00-14.00 uur. Als er vragen zijn aan de leerkracht kunt u die per mail stellen.

(Let op: Voor de kinderen van groep 3 is het de bedoeling dat de ouders ZELF een lespakket op komen halen. Wij vragen ouders hiervoor contact op te nemen met school zodat wij een ophaalschema kunnen maken om zo min mogelijk ouders tegelijkertijd op school te hebben.

U kunt de leerkracht van uw kind bereiken op de volgende dagen en emailadres.
Saskia Hermans: s.hermans2@skpo.nl
Cindy Koenraads: c.koenraads@skpo.nl
Cindy Heffels: c.heffels@skpo.nl
Jorien Kok: j.kok@skpo.nl
Karin van der Pasch: k.vanderpasch-verhaegh@skpo.nl
Simone Janssen: s.janssen@skpo.nl
Anneriek van der Linden: a.vanderlinden@skpo.nl
Marleen Verhallen: m.verkooijen@skpo.nl
Karin Peters: k.peters@skpo.nl
Ebru Yurttagul: e.yurttagul@skpo.nl
José Hafkenscheid: j.hafkenscheid@skpo.nl
Carlijn Lapré: c.lapre@skpo.nl
Kimberly Salman: k.salman@skpo.nl
Linda Ruiters: l.ruiters@skpo.nl
Lotte Ten elsen: l.vandenelsen-terburg@skpo.nl
Hanke Bertram: h.bertram-vansusteren@skpo.nl

Bereikbaarheid:
De school is elke dag tussen 09.00 en 11.00 uur bereikbaar (040-2430970). Mocht uw kind en/of gezinsleden besmet zijn met het coronavirus, neem dan contact op met school tussen bovengenoemde tijden. Voor alle overige vragen kunt u het beste de betreffende leerkracht zelf mailen.

Logopedie:
De logopediste Monique Teurlings zal oefeningen digitaal doormailen zodat u deze met uw kind kan uitvoeren. Zij zal hierover zelf nog met de betreffende ouders contact opnemen. Voor de logopedie kinderen van Saskia Renders is er de mogelijkheid om digitaal met logo3000 te werken. Saskia zal hierover met de betreffende ouders contact opnemen.

Tenslotte:
De komende weken zijn gewoon werkweken voor de leerkrachten waar ze hun voorbereidingen niet op school maar vanuit thuis doen. De werktijden zijn voor deze periode wel aangepast.

Vergeet vooral niet samen te genieten, samen spelletjes te spelen en lekker naar buiten met mooi weer. Wij wensen jullie en jullie familie veel gezondheid toe, zorg goed voor elkaar!

Hartelijke groet,

Team Petraschool