Corona virus update 22 maart

Publicatiedatum: 22-03-2020

Beste ouders/verzorgers,

De eerste week van thuisonderwijs zit erop. Het was voor iedereen erg wennen.
Iedereen is druk thuis aan de slag, zowel de leerkrachten als de kinderen.
De leerkrachten vergaderen via Teams/Google Mee t en zitten iedere werkdag weer klaar om zaken voor te bereiden en uit te werken.

We hopen dat jullie vanaf woensdag aan de slag hebben kunnen gaan met het opgegeven schoolwerk.
We hebben al veel leuke foto’s en filmpjes doorgekregen van hardwerkende kinderen thuis. Geweldig !
Ik hoor ook terug, hoe hard er al gewerkt is door de leerlingen.

Ook verschillende ouders en leerlingen hebben telefonisch of per mail contact gehad met de leerkrachten , hoe het allemaal met het thuisonderwijs ging en/ of er nog vragen waren.
Het is fijn als we elkaar vooruit kunnen helpen, in deze bijzondere periode en hebben we elkaar ook heel hard nodig.

Morgen starten we met onze tweede thuisonderwijs.
Iedereen kan weer aan de slag met het nieuwe klaargezette werk in Gynzy en de werkboekjes.
Mochten er vragen zijn, mail dan naar de leerkracht(en).
Zij informeren zelf ook weer hoe het thuisonderwijs loopt.

Bij deze wens ik iedereen weer heel veel sterkte en succes, met de tweede thuisonderwijs week, toe !

Met vriendelijke groet,
RIta van Leeuwen.