Paasupdate 10 update!

Publicatiedatum: 10-04-2020

Beste ouders / verzorgers,

De paasdagen staan voor de deur en we mogen lekker genieten van een paar dagen rust.

Deze week zijn we gestart met Google Classroom en Meet. Op deze manier hebben we online contact met elkaar en kan de leerkracht u en uw kind op deze manier verder helpen met vragen en/of knelpunten. Er is minimaal 1 contactmoment per week.

Dat is eigenlijk heel goed opgestart en het was voor sommige leerlingen wel even wennen om de juf / meester in de huiskamer te zien.
Mijn complimenten, hoe snel iedereen deze nieuwe werkwijze heeft opgepakt. Er wordt enorm hard gewerkt.

Tijdens het  paasweekend en dinsdag 14 april hoeft er thuis niet gewerkt te worden aan opdrachten. Dinsdag staat er een studiedag op de planning en hebben de kinderen vrij. Vanaf woensdag staan de opdrachten weer klaar en mag er weer gewerkt worden.

Er komen ook vragen binnen of er werk klaargezet zou kunnen worden voor de meivakantie. De meivakantie is vakantie voor iedereen. De school is dan ook dicht en de leerkrachten zijn dan niet te bereiken.

Momenteel ben ik allerlei interessante sites aan het verzamelen, waar tips / suggesties aangeboden worden waar, indien u daar behoefte aan hebt, u met uw kinderen zou kunnen werken, in die periode. In de volgende nieuwsbrief geef ik daar meer informatie over.

Juf Jorien Kok (groep D) gaat ons per 16 april verlaten. Zij gaat met haar gezin naar Breda verhuizen. Juf Carlijn Lapré gaat op maandag en dinsdag groep D overnemen en op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Karin van der Pasch voor de groep.
Juf Carlijn werkt op donderdag al in de groep van juf José en is dus bekend met de school. Juf Carlijn is per mail te bereiken; c.lapre@skpo.nl.
Ik wens juf Jorien alle goeds toe in Breda en juf Carlijn veel succes in groep D.

Juf Lisa gaat volgende week weer drie dagen per week starten op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij neemt een aantal taken van Nicole over, bijvoorbeeld de begeleiding van de groepen 8. Verder heeft zij nog andere taken binnen de school. Juf Lisa is de afgelopen weken al een dag in de week op school geweest en ze heeft er weer zin in om te beginnen.

Hele fijne paasdagen.
Namens het team Petraschool