Tropenrooster

Publicatiedatum: 23-06-2019

 

Eindhoven, 23-06-2019

 

Beste ouder(s) / verzorger(s), 

In verband met de te verwachten hitte stellen wij een tropenrooster in op dinsdag 25 juni, donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni. Gedurende de dag loopt de temperatuur buiten, maar vooral ook binnen in de lokalen hoog op. Gezien de verwachtingen zal dit zelfs boven de 35 graden worden. Wij vinden het niet verantwoord voor onze leerlingen om de lessen in de middag dan toch door te laten gaan. 
Daarom zullen a.s. dinsdag, donderdag en vrijdag de schooltijden van 8.25 uur tot 12.30 uur zijn. De kinderen lunchen thuis. 
Op woensdag 26 juni is de normale schooltijd van toepassing van 8.25 uur tot 12.15 uur. 
De kinderen die normaal gesproken naar de BSO gaan, kunnen op school blijven tot de BSO van start gaat. Voor deze kinderen geeft u zoals gebruikelijk een lunchpakket mee. Indien uw kind deze dagen toch niet naar de BSO gaat, vragen wij u uw kind zelf af te melden bij Korein Kinderplein. 
Indien u geen opvang geregeld kan krijgen in de middagen, zijn de kinderen uiteraard welkom om op school te blijven tot 14.45 uur en dienen zij uiteraard wel een lunchpakketje mee te nemen. Geeft u dit dan wel even door aan de leerkracht? 
Als uw kind met de taxi naar school toe komt; wij gaan morgen overleggen met de taxibedrijven of zij de kinderen om 12.30 uur op kunnen komen halen. Uw kind krijgt hierover morgen een brief mee naar huis, waarin u ingelicht wordt. 
Wilt u zorgen dat uw kind met zonnebrandcrème ingesmeerd is, voordat hij/zij naar school komt? Alle kinderen mogen een waterflesje meenemen om gedurende de schooltijd extra te drinken. 
Mocht blijken dat de weersomstandigheden niet zo extreem zullen zijn, dan kan het zijn dat we toch weer de normale schooltijden gaan hanteren. U ontvangt hierover dan nog bericht. Bovenstaande regeling geldt voorlopig alleen voor de dinsdag, donderdag en vrijdag, deze week.
Wij rekenen op uw begrip. 
Met vriendelijke groet, 

Team Petraschool. 

Overige berichten

Nieuwsbrief 12 oktober 2021
Nieuwsbrief 10 september 2021
Nieuwsbrief 21 juli 2021
Nieuwsbrief 28 april 2021