Voorleeswedstrijd Bovenbouw

Publicatiedatum: 05-02-2016

Op vrijdag 5 februari 2016, organiseerde de Bovenbouw een Voorleeswedstrijd.

Uit elke klas was er van te voren een voorleeskampioen gekozen. In groep J was Akoc gekozen. In groep K was Milou gekozen. In groep L was Chanelva gekozen en in groep M was Azra gekozen.

Alle kinderen kwamen bij elkaar in het lokaal van juf Lisa. De kinderen moesten zeggen waar ze op gingen letten. Voorbeelden hiervan zijn: Toon van het lezen, spelen met het publiek, enzovoorts.

Milou nam de aftrap, zij las voor uit een waargebeurd verhaal van haar vriendin. Milou las erg goed, ze kreeg veel tops. Daarna mocht Akoc voorlezen. Als enige jongen. Akoc heeft van nature een zachte stem, dit merkte je ook tijdens het voorlezen. Maar wat had hij het goed gedaan. Daarna mocht Chanelva voorlezen. Zij las voor en op een gegeven moment ging ze staan om het verhaal te vertellen. De luisterende kinderen luisterden ademloos naar haar. Als laatste mocht Azra voorlezen. Zij had natuurlijk ook naar haar tegenstanders kunnen kijken. Ze las erg goed haar verhaal voor en gebruikte ook mimiek.

Toen was het tijd voor het publiek. De kinderen moesten door middel van klappen hun kampioen laten horen. Het meeste geluid maakte de kinderen bij Chanelva. Dit zorgt ervoor dat zij Voorleeskampioen 2016 is van de Bovenbouw!

Voor meer foto's kunt u hier klikken.

Gefeliciteerd Chanelva!

Overige berichten