Eveline Perquin
Moeder van Matthijs Perquin (Groep F)

Joke Amesz
Moeder van Tobias Amesz (Groep K) en Charlotte Amesz (Groep D)

Karin Leloux
Moeder van Aaron Leloux (Groep J)

Overige leden

Mieke Tuinier
Moeder van Tim Tuinier (Groep K)

Lisette Steehouwer
Moeder van Kyano Steehouwer (Groep I)

Toegevoegd namens het team

Saskia Hermans

De Ouderraad is verantwoordelijk voor het innen en besteden van het geld voor schoolfonds en schoolreis / schoolkamp in overleg met de school. De samenstelling: de ouderraad bestaat alleen uit ouders.

De ouderraad vergadert minimaal 7 keer per schooljaar. Een teamlid bezoekt de vergaderingen van deze raad.

Er is een reglement voor de ouderraad, waarin o.m. de doelstelling en taakomschrijving vermeld staan. In de praktijk komt het vooral neer op:

• Meedenken over allerlei zaken van school, vooral waar het de ouders aangaat.
  • Helpen (praktisch) met binnen- en buitenschoolse activiteiten.
  • Helpen bij het organiseren en verzorgen van ouderavonden, feesten e.d.
  • Samenwerken met ouders.

Invulling van de ouderraad wordt via de Nieuwsbrief bekend gemaakt. Voor eventuele vacante plaatsen in de ouderraad, worden op de Algemene Ouderavond in september nieuwe leden gekozen c.q. aangezocht.

Via de ouderraad helpen de ouders mee met veel activiteiten voor school zoals:

• Sinterklaasfeest
  • Kerstfeest
  • Sportdagen
  • Excursies
  • Schoolkrant
  • Sponsorloop
  • Schoolreisje
  • Spelmiddag

Ouders worden niet bij de lessen zelf ingeschakeld, behalve bij praktische verkeerslessen. Deze worden buiten gegeven. Dat kan zijn lopend, maar ook op de fiets.

Heeft u vragen of opmerkingen voor de OR, dan kunt u mailen naar Ouderraad-Petraschool@skpo.nl.